onsdag 30. januar 2013

deLillos med alternativ vokalist

Etter at eg hadde lagd ei speleliste av dei Motorpsycholåtene Snah syng kom eg på at MP slett ikkje er åleine eingong i den norske rockescena om å ha så å seie ein første- og ein andrevokalist. Dei seine platene til Jokke og Valentinerne har døme på at både May-Irene Aasen og Petter Pogo stiller seg ved mikrofonen og syng på eit par låter, men det fremste dømet eg kjem på i farta iallfall er deLillos.

Det vil ikkje vere gale å seie at det er Lars Lillo Stenberg som er vokalist i deLillos, men det er óg på sin plass å peike på at bassist Lars Fredrik Beckstrøm har skrive og sunge nokre av dei aller beste songane til bandet. Etter at han debuterte som duettpartnar i publikumsfavoritten Arne og som låtskrivar med For første gang  (båe på Før var det morsomt med sne) har han hatt med minst ei låt på kvar av LPane bandet har gitt ut.
deLillos spelar på Øyafestivalen i 2005.
Foto frå wikimedia commons.
For å vere ærleg, har eg høyrt svært lite på platene etter Sent og tidlig. Eg likte henne rett og slett ikkje då ho kom, og dei neste platene har det berre ikkje blitt til. Før no, altså. Eg har høyrt  gjennom alt frå og med Stakkars med nye øyre, og skal nok ta meg tid til nøgnare lytting med kvart. Førebels vil eg berre raskt nemne at det kan verke som Larsane har nærma seg kvarandre som vokalistar.

Her er iallfall lista, oppdatert til og med Vi er på vei, kan'ke snu. Festleg nok kunne eg ta med to bonusspor óg. Lars Lundevall har vore gitarist sidan Neste sommer. På EPen Nå vil vi til Sverige syng han Stjerne, men det er ikkje før med den siste LPen han debuterer i albumsamanhang med låta Bedre før. Om han var det er det synd han ikkje har fått utfalde seg som songar i deLillos.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alle er hjarteleg velkomne til å kommentere, så lenge dei ikkje er uhøflege eller veldig usaklege.